menu

Visit hansvisserbloemen.nl
T +31 (0)297 321751 E info@hvisser.nl

Actueel Join the Hans Visser Plants Family

04 novembre 2021

Hans Visser Bloemen- en Plantenexport is van oorsprong een familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste bloemen- en plantenexporteurs van Nederland. We zijn een moderne groothandel die exporteert in Europa en ver daarbuiten. Binnen een informele sfeer werk je samen in een team van professionals. Wij hebben een platte organistatie structuur waardoor de communicatielijnen kort zijn. Bij ons wordt je gewaardeerd en beloont naar inzet, enthousiasme en je flexibele werkhouding. Ervaring is niet altijd het belangrijkste, we leiden je graag zelf op. Ambitie zien we graag en daarom bieden wij ook uitstekende doorgroeimogelijkheden. 

Wat wij jou bieden: 

  • Een job in een dynamisch bedrijf 
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
  • Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ieder jaar een te gek kerstpakket

Staat jouw ideale job hier niet bij? 

Geen nood, ook open sollicitaties zien wij graag! Omdat ons bedrijf groeiende is, zijn wij constant op zoek naar nieuwe collega’s. Veel functies worden ingevuld door ons grote netwerk  en door open sollicitaties. Wij lezen dus graag jouw gemotiveerde sollicitatiebrief zodat we je kunnen uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Stuur je motivatie samen met je C.V. naar pz@hvisser.nl

Stage

Het hele jaar door bieden wij diverse stageplaatsen aan. We zijn een erkend leerbedrijf en enthousiast om jonge mensen op te leiden en wegwijs te maken in onze dynamische bloemen- en plantenwereld. Volg jij een opleiding die in lijn is met onze branche en ben jij 16 jaar of ouder? Dan zien wij graag jouw sollicitatie per mail tegemoet. 

©2024 Hans Visser Planten Export Aalsmeer B.V. Déclaration de confidentialité Webontwikkeling: 2nd Chapter