menu

Visit hansvisserbloemen.nl
T +31 (0)297 321751 E info@hvisser.nl

Over Hans Visser

Hans Visser Plantenexport is van oorsprong een familiebedrijf dat in ruim 60 jaar is uitgegroeid tot één van de grootste plantenexporteurs in Nederland. We zijn een modern bedrijf dat planten en, via ons zusterbedrijf, bloemen exporteert in Europa, Midden-Oosten & Azië. Het ruime assortiment van bloeiende, groene en tuinplanten is zeer breed.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, daarom heeft u als klant een vast contactpersoon bij ons. U kunt in uw eigen taal, uw vragen en wensen bespreken via telefoon, WhatsApp of email.

Welkom bij de Hans Visser Planten familie!

Always look at the green side of life - Fred, directie Klant worden

Onze klanten

Onze klanten zijn wereldwijd gevestigde importerende groothandel, tuincentra en bloemisten. Wij zijn we een verlengstuk van uw inkoop, uw oren en ogen in de markt voor planten. We kopen  dagelijks bij ca. 1.200 kwekers in en verwerken iedere dag grote volumes. Hierdoor zijn wij in staat tegen de beste prijs en kwaliteit in te kopen. Het volume zorgt ervoor dat we efficiënte goederenstromen van kweker naar ons distributie centrum organiseren en vanuit Aalsmeer naar onze klanten. 

Indien geweest leveren we op filiaal of winkelniveau uit waardoor u logistieke handeling, verpakking en bijvoorbeeld huisvestingskosten bespaart. 

Onze voordelen:

Compleet Nederlands assortiment planten (bloemen klik hier)
Leveringen door heel Europ via wegtransport, wereldwijd via Air Cargo
Scherpe prijzen
Direct van kwekers
Dagverse planten
Hoge kwaliteit
Verwerking en verzending in verpakkingsvorm zoals u dat wenst
Snelle webshop (koppeling met uw eigen webshop)
Persoonlijk contact in uw eigen taal

Dit resulteert in:

Goede presentatie van een kwalitatief hoogwaardig en vers product

Minder ‘waste’ door de kleine besteleenheden en frequente leveringen

Hogere opbrengst per verkoop m2 in uw winkel

Dagelijks ga ik langs bij kwekers om noviteiten te zoeken en verse planten te controleren op kwaliteit - Rob, inkoper

onze werkwijze Eigen voorraad

U vindt onze voorraad in onze webshop. Omdat onze voorraad elke dag totaal wordt verkocht, starten wij iedere dag met verse planten.

Een deel van onze eigen handelsvoorraad kopen we aan de klok. Onze inkopers beginnen hun dag vroeg en inspecteren (scouten) de planten voordat zij worden aangeboden op “de klok”. Zij kopen voor u de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen.

De beste kwaliteit tegen de juiste prijzen kopen voor je klant, iedere dag een mooie uitdaging - Darek, accountmanager

Inkoop

Wij kopen iedere dag direct bij kwekers tegen speciale prijzen. Door onze goede contacten met kwekers kunnen wij u exclusieve en bijzondere soorten als eerste aanbieden. De inkopers van Hans Visser kopen ook iedere dag op de klok van verschillende veilingen. U vindt ons assortiment in de webshop welke direct gekoppeld is aan onze voorraad en de voorraad bij onze kwekers.

Iedere dag verse producten en een ruime keuze - Fred, inkoper

Kopen rechtstreeks uit de tuin van de kweker

Wij hebben voor u de beste kwekers geselecteerd. Hierdoor is versheid en kwaliteit van uw planten gegarandeerd. Door ons persoonlijke contact met deze kwekers gecombineerd met de digitale connectie kunnen wij uw verwachtingen waarmaken. Onze inkopers kennen de kwekers persoonlijk en hebben vaak al een jarenlange werkrelatie, hierdoor ontstaat er een goede samenwerking en daar plukt u de vruchten van! 

Iedere dag mag je werken met verse handel en is het een uitdaging om al die planten op tijd bij de klant te bezorgen - Thomas, assistent-floormanager

Bestellingen klaarmaken voor transport en laatste check

 

Een snelle webshop voor onze klanten met daarachter een stabiel systeem, dat is een must - Patrice, accountmanager.

Webshop

Wij werken met een snelle en overzichtelijke webshop. U ziet hier ons wekelijkse en dagelijkse kwekers aanbod en onze dagverse voorraad met actuele prijzen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen webshop aan ons assortiment te koppelen door middel van een VMP- of API-koppeling. Uw klanten bestellen in uw eigen webshop en de bestelling wordt verwerkt en afgeleverd bij u door Hans Visser Plantenexport. 

Transport per vrachtwagen of vliegtuig, wij zorgen dat alle douane papieren piekfijn in orde zijn - Mary, facturatie

Export

Wij zijn zeer ervaren in het exporteren van bloemen en planten over de hele wereld. Ieder land heeft zijn eigen regels en onze medewerkers zijn specialisten geworden in het verzorgen van de juiste export documenten zodat uw planten op tijd en op de juiste manier verpakt bij u worden afgeleverd. 

©2024 Hans Visser Planten Export Aalsmeer B.V. Privacyverklaring Webontwikkeling: 2nd Chapter