menu

Visit hansvisserbloemen.nl
T +31 (0)297 321751 E info@hvisser.nl

Evenementen

Planten voor alle exclusieve evenementen en bruiloften

Al jaren leveren wij planten voor grootse en exclusieve evenementen over de hele wereld. Zo heeft u onze planten bijvoorbeeld kunnen zien in Rome op het Sint-Pietersplein, terwijl de Paus de paaszegen uitspreekt. Onze planten worden ook gebruikt bij grootste bruiloften & events in bijvoorbeeld Dubai en India, en voor de styling van hotels. Zelfs het Nederlandse Koningshuis gebruikt af en toe onze planten voor hun evenementen.

De reden dat designers vaak voor ons kiezen is de kwaliteit van onze planten, de snelheid waarmee we kunnen leveren, het grote assortiment ook in exclusieve planten maar zeker ook het inzicht en het gevoel voor de stijl van de designer. 

“De planten worden altijd met zorg en in het juiste materiaal verpakt, waardoor ik me geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en conditie van de planten.”
– Pascal, Designer  

Wij werken met designers over de hele wereld en zien het als een uitdaging om iedere keer weer de stijl en creativiteit van de designer te ondersteunen en zodat zij de meest mooie creaties kunnen maken. 

De kwaliteit van de planten en het assortiment is uitzonderlijk – Julia, Event Planner

©2024 Hans Visser Planten Export Aalsmeer B.V. Privacyverklaring Webontwikkeling: 2nd Chapter